Chris Bergson og Moses Patrou – to stjerner, er gået sammen som

SKANDINAVIEN TOUR 2023/24


Guitaristen Chris Bergson og organisten Moses Patrou – to stjerner, dybt sjælfulde sangere – er gået sammen som The Brooklyn Holdouts

Med udgangspunkt i den funky, feel-good, fedtede, groovende orgeltrio-tradition, navigerer The Brooklyn Holdouts problemfrit i Blues, R&B, Soul Jazz, Rock og Americana. Disse to kraftværker, som skifter hovedvokal, er også begge kendte sangskrivere, der trækker på deres 20+ år på New York-scenen og leverer “gut-busting NY blues”. (MOJO.) Sammen leverer Bergson og Patrou originalt materiale, der er rullende, vittigt og spontant. Deres to stemmer har en enorm karakter, da de afvejer at synge sange med rige melodier/harmonier, fortællende tekster og funky backbeat-fornemmelser, der driver Blues-guitaren og Hammond soulorgeltrioen, hvilket gør Brooklyn Holdouts til et absolut must-see i 2023 .

Hyldet som “New York street poet with a blues soul” (MOJO), er Chris Bergson blevet beskrevet af det britiske Blues Magazine som “en af de mest interessante blues-inspirerede sangskrivere…en slags Edward Hopper of the blues. ” ROLL Magazine skriver: “Chris Bergson spiller den slags guitar, du kan bygge et hus på – det er B.B. møder Steve Cropper møder John Scofield.

“Offbeat Magazine beskriver Moses Patrous musik “…som om Meters var gået til Memphis på deres mest potente tidspunkt og fået noget af Hi Records til at skinne. Hævende jazzorgel, fede beats og masser af soul.” “Moses er godt på vej til at føre os ud af landet med forudsigelig pop-bundethed og ind i et uforudsigeligt land med mælk og honning. Hans musik og tekster inspirerer og underholder altid.”

Chris Bergson er en internationalt anerkendt guitarist, sanger og sangskriver, der hyldes som “en af de mest opfindsomme sangskrivere inden for moderne bluesmusik.” (All Music Guide) Bergson er også en dygtig sidemand, der har optrådt med koryfæer Norah Jones, Levon Helm, Bernard Purdie, Howlin’ Wolf-guitaristen Hubert Sumlin, Annie Ross, Al Foster og Matt Wilson sammen med åbningen for B.B. King og Etta James. Chris Bergson Bands 2007-album Fall Changes, indspillet i The Band-trommeslageren Levon Helms studie i Woodstock, New York, blev kåret til MOJO Magazines nummer ét af årets bluesalbum i 2008. Bergson blev optaget i New York Blues Hall of Fame som en Master Blues Artist i 2015. Bergson er også lektor ved Berklee College of Music, hvor han underviser i guitar og sangskrivning.

Moses Patrou er en produktiv singer/song-writer/multi-instrumentalist, der har været aktiv i 20 år på New York-scenen, hvor han har spillet keyboard, trommer og percussion. Den Nashville-fødte Patrou lærte Rhythm & Blues fra ‘Funky Drummer’ Clyde Stubblefield, Treme Brass Bands Lionel Baptiste, Hi Rhythm-legender Howard Grimes og Charles Hodges (Al Green), indspillede med jazzlegender Ben Sidran og Ed Cherry og har spillet på scener med Levon Helm, Boz Skaggs og Gregg Allman, The Wild Magnolias, Hot 8 Brass Band og har optrådt ved Monterey Jazz Fest, Womad Jazz Fest (De Kanariske Øer), Montreal Jazz Fest, Ascona Jazz Fest (Schweiz), Opi Kopi Fest (Syd). Afrika) og utallige andre.

Patrou har to fuldlængde albums Introducing Moses Patrou (2004) produceret af den Grammy prisvindende producer Leo Sidran, og Can’t Stop (2011), co-produceret med Scott Sharrard (musik dir. Gregg Allman) og er klar til at udgive en ny rekord i 2023 med en række af musikere i verdensklasse, der turnerer med koryfæer som Norah Jones, Stevie Nicks, Lenny Kravitz og flere.

SE MERE PÅ THE BROOKLYN HOLDOUTS SOME SIDER

KC/DGM har hermed fornøjelsen at tilbyde

THE BROOKLYN HOLDOUTS
SKANDINAVIEN TOUR 2023/24

Der er åben for booking nu!

De bedste hilsner
Keld Christensen
Promoter & Booking Agent


Scroll op og oplev
THE BROOKLYN HOLDOUTS