I samarbejde med TJ-CONCERTS har vi hermed fornøjelsen at tilbyde
STEVE HILL EUROPEAN TOUR OKTOBER 2023

Bredt betragtet som en af Canadas mest produktive guitarister, har Steve Hill aldrig stoppet med at levere vildt ambitiøse shows og tilfredsstillende originale albums. Indvarslet uanset hvor han går, guitarist, sanger, trommeslager, mundharmonika, sangskriver og dygtig producent er en musikalsk kraft, der skal regnes med.

Når det kommer til One Man Band, har guitaristen og den ekstraordinære sanger Steve Hill ingen grænser. Alt er tilladt. Han er den sande eksponent for et The One Man Blues Rock Band.

Steve Hill optræder stående, mens han synger og spiller guitar, hans fødder spiller stortromme, lilletromme og med en trommestik smeltet sammen med hovedet på sin trofaste guitar for at ramme hi-hat og bækkener!

Steve Hill er en ambitiøs og hæsblæsende kraft at regne med på den canadiske og international blues-rock scene.

Glem det faktum, at han har vundet en Juno-pris, spillet koncerter med Kent Nagano og Montreal Symfonisk Orkester, vundet nok Blues-priser til at fylde et badekar.

En guitar stylist med et bredt musikalsk ordforråd, han har udført over 2.500 koncerter i mange konfigurationer. I de sidste 8 år har han turneret meget i hele Canada og Europa til støtte for sin kritikerroste Solo Recordings albums trilogi og One Man Band Show. Steve fik sin start som en 18-årig sideman i 1993 og udgav sit første album i 1997. Siden da har han delt scenen med mange af sine helte som Ray Charles, B.B. King og ZZ Top, for at nævne nogle få, og har spillet på nogle af Canadas største musikfestivaler. Med 11 albums med originale sange i eget navn, har han udforsket alt fra Rock, Country, Folk, og alle former for musik, samtidig med at fusionere det hele med sin første kærlighed, Blues.  

SE MERE PÅ STEVE HILL SOME SIDER

KC/DGM har i samarbejde med TJ-CONCERTS,
hermed fornøjelsen at tilbyde

STEVE HILL
EUROPEAN TOUR 2023

PERIODE I DANMARK
16 – 21 OKTOBER 2023


Der er åben for booking nu!

De bedste hilsner
Keld Christensen
Promoter & Booking Agent

Scroll op og oplev STEVE HILL