I samarbejde med TJ-CONCERTS har vi hermed fornøjelsen at tilbyde
STEVE HILL EUROPEAN TOUR 2024

Bredt betragtet som en af Canadas mest produktive guitarister, Steve Hill har konsekvent leveret vildt ambitiøse præstationer og album. Bebudet, hvor end han går, guitaristen, sangeren, trommeslageren, mundharmonikaspiller, sangskriver og dygtig producer er en musikalsk kraft at regne med.

Ud over de fakta, at Steve har vundet en Juno-pris, spillet koncerter med Kent Nagano og Montreal Symphonic Orchestra, vandt nok Blues-priser til at fylde et badekar og gik brædderne på for mange etaper til at tælle gennem hans 30-årige karriere, når du stopper op og begynder at lytte til hans musik, du ved du lytter til den virkelige vare.

Allerede som 16-årig spillede han bar kredsløbet, og Steve blev pro to år senere, da han sluttede sig til Bob Harrisson Blues Band. Han gik efter to år at forfølge en solokarriere. Hans første album blev udgivet i 1997, og førte til, at Real Blues-magasinet proklamerede: “Steve Hill er for mine penge den bedste unge bluesguitarist i Nordamerika scene i dag.”

Han brugte de næste femten år på at turnere på tværs af Canada og Europa og udgav albums med forskellige line-ups, indtil han blev et One Man Band i 2012. Efter succesen med hans JUNO-nominerede Solo Recordings Volume 1, som også vandt ved International Blues Challenge i 2013, Solo Recordings Volume 2 vandt Juno Award og 7 Maple Blues Priser i 2014-2015. Det blev efterfulgt af Solo Recordings bind 3 i 2016, som har haft tæt på seks millioner streams på Spotify indtil videre. I 2018 udgav han The One-Man Blues Rock Band. Live albummet viser en kunstner øverst på hans spil. Det kommer ikke som nogen overraskelse, hvorfor Montreal Gazette har omtalt Steve Hill som “den ondeste guitarist i verden Canada.”

En guitarstylist med et bredt musikalsk ordforråd, han har udført over 2.500 koncerter i mange sammensætninger. For de sidste 10 år har han turneret flittigt i hele Canada og Europa for at støtte hans anmelderroste solo Indspilninger album trilogi og hans One Man Band show.

Når det kommer til One Man Band, har Steve Hill ingen grænser.

Alt er tilladt. Han er den sande eksponent for et One Man Band. Steve optræder stående, mens han synger og spiller guitar, hans fødder spiller stortromme, lilletromme og med en tromme pind smeltet sammen med hovedet på sin trofaste guitar for at ramme hihatterne og en bækken. Leading Germany’s Guitar Magazine udråbte Steve som værende “det mest spektakulære One Man Band på planeten”.

Gennem årene har han delt scene med mange af sine helte, herunder Ray Charles, B.B. King, Hubert Sumlin, Jimmie Vaughan og ZZ Top, for at nævne nogle få, og har spillet på nogle af Canadas største musikfestivaler. med 12 album med originale sange til hans navn, har han udforsket alt fra rock, country, folkemusik, metal, jazz, mens fortsætter med at smelte det hele sammen med sin første kærlighed, Blues.

Hvordan fanden han gør alt det (…) vi aner ikke, men du skal helt sikkert tjekke ham ud

Klassisk rock

Steve Hills fremgang kan kun beskrives som stratosfærisk!

Manchester Rock

Kære Illusion er et eksempel på, hvordan blues og rock skal lyde

Fyrværkeri Magasinet

SE MERE PÅ STEVE HILL SOME SIDER

KC/DGM har i samarbejde med TJ-CONCERTS,
hermed fornøjelsen at tilbyde

STEVE HILL
EUROPEAN TOUR 2024

Der er åben for booking nu!

De bedste hilsner
Michael Hansen
Promoter & Booking Agent

Scroll op og oplev STEVE HILL