2023

Med et syvende album i 10 års eksistens, adskillige scene anerkendelser og priser fra deres jævnaldrende, vender RED BEANS & PEPPER SAUCE tilbage med deres slagkraftige, mættede og sjælfulde musik. Montpellier-kvintetten med Zeppelin-påvirkninger båret af opfindsomme kompositioner og serveret af højtflyvende musikere udgiver et nyt album ledet af den formidable sangerinde Jessyka Akés exceptionelle stemme.

Takket være støtte fra fans indspillede bandet 3 titler på det legendariske ROCKFIELD STUDIOS i Wales (Queen, Black Sabbath, Oasis, Motörhead, Coldplay, Robert Plant). Med et tungt og klistret cover af Led Zeppelins berømte “Rock and Roll”. Altid klar til at tage udfordringer op, Red Beans & Pepper Sauce ønskede at konfrontere deres unikke lyd med de legendariske Rockfield Studios.

De 3 numre (inklusive et Led Zeppelin-cover) indspillet på denne gård i Wales, som blandt andet har set QUEEN, OASIS, COLDPLAY og BLACK SABBATH, tilbyder bandet en slående kontrast mellem den kraftfulde lyd fra de 8 numre, der er optaget i Rythm Design-studiet i Montpellier og den meget varme vintage patina af dette monument af rockhistorie.

Alle Red Beans & Pepper Sauce videoer er set over en million gange på de sociale medier verden over.

SE MERE PÅ RED BEANS & PEPPER SAUCE SOME SIDER

KC/DGM har fornøjelsen at tilbyde
RED BEANS & PEPPER SAUCE, EUROPEAN TOUR APRIL 2023

TORSDAG D. 13
FREDAG D. 14
LØRDAG D. 15

Der åben for booking nu!

De bedste hilsner
Keld Christensen
 
Promoter & Booking Agent
 

Scrool op og opleve RED BEANS & PEPPER SAUCE