JAMES BROWN TRIBUTE
Original og overrumplende soul-minimalisme”

Afsættet er James Brown, men lyden så original fra disse københavnske veteraner, der i den grad fik skovlen under mig i går..

Sådan starter Gaffas anmelder, Torben Holleufer, sin 5-stjernede anmeldelse af en koncert og slutter den: ”Lad dette blive starten på en æra for en stribe veteraner, der kan spille de fleste sønder og sammen.” 

Papa’s Got A Brand New Bag ER en flok veteraner fra den mere groovy del af den københavnske musikscene. Med musikere fra Napoleon Solo, Bik Stok, Kenneth Bager Experience, Fastpoholmen, Baby Love, Lucy Love og mange andre konstellationer fra den københavnske ska- og funkscene er det en erfaren enhed af musikere med en solid baggrund i den mest dansable del af populærmusikken.

Gennem de sidste 20 år har Papa’s Got A Brand New Bag adskillige gange vundet de uofficielle mesterskaber i funk og været en garant for fyldte dansegulve til fester og på klubber.

James Browns sublime energi, groove og arrangementer er udgangspunktet og det dna, bandet er skabt af. Men i livesituationen tilføjes der en kreativitet og en fleksibel leg med genren, der også udvides med sublim rap fra brødrene Al og Kuku Agami. 

Bandet har de sidste par år haft en ekstra udvidelse og har været fundamentet for forskellige gæstesangere, der har lagt deres sjæl i Mr. Browns sange – bl.a. Bobo Moreno, James Sampson, Temu Bacot, Debbie Sledge og den cool Eric Gadd, der kvitterede med bemærkningen: ”et jävla bra band.”

Papa’s Got A Brand New Bag er lyden af den fest, du altid har drømt om – med skarpe blæsere, rå vokalister, et stædigt groove og et dynamisk sceneshow garanteres der dans og koncertoplevelse til din fest eller på dit spillested.

SE MERE PÅ PAPA’S GOT A BRAND NEW BAG SOME SIDER