DE kalder Neal Black ”Den nye konge af Woodoo Blues”.

Neal Black, fra San Antonio Texas, er en af de vigtigste amerikanske kunstnere på Blues scenen i dag.

I modsætning til den gamle konge, Screamin` Jay Hawkins, er Neal Black hvid. Han er fra Texas og spiller højspænding boogie guitar, men han har også studeret jazz giganter som Herb Ellis og Barney Kessel.

Neal Black’s måske mest kendte sang til dato er ” Jesus or Johnny Walker”, leveret i en hæs knurren, der fremkalder skyggen af Blind Willie Johnson. Neal Black er et af de hotteste talenter, der er dukket op fra Texas i over et årti…

ANMELDELSER

“NEAL BLACK er en af ​​de vigtigste amerikanske artister i den nuværende Blues-scene. Hans musik er forankret i Texas Lore, men Neal Black er ingen efterligner. Han er en innovatør, en begavet sangskriver og en ekstraordinær guitarist.”
JOHN SWENSON – ROLLING STONE MAGAZINE, U.S.A

“En bataljon af guitarister på jagt efter gralen blev født efter Stevie Rays forsvinden. Neal Black, Texas -mester i Texas, er det bedste, vi har hørt længe. Neal Black er vokset så stærk siden hans debut, at du vil sværge, at han får helvede til at jagte ham.”
TED DROZDOWSKI – GUITARIST MAGAZINE, U.S.A

“Siden Screamin ‘Jay Hawkins og John Campbell døde, har Neal Black været kongen af ‘voodoo blues’. Blacks utrolige og ærefrygtindgydende guitarteknik placerer ham blandt de mest talentfulde musikere, der svinger mellem Blues og Rock – på niveau med Ronnie Earl og Johnny Winter.”
JIM TRAGESER – TURBULA, USA

SE MERE PÅ NEAL BLACK SOME SIDER