KC/DGM har i samarbejde med MUZIVOX hermed fornøjelsen at tilbyde

EUROPEAN TOUR 2023 

KC/DGM FOR booking i Skandinavien

Kan du forestille dig noget sejere end Joan Jett, The Runaways eller Suzi Quatro, for at nævne nogle få? 

Hvad kunne være mere badass og Rock’n’Roll end en smuk pige, der spiller guitar som en gudinde og ødelægger klichéerne fra en verden af ​​fyre med store riffs, kraftfulde soloer og iørefaldende omkvæd?

Når vi kommer lige ind i den tradition, er det tid til at gøre plads til Laura Cox! Halvt fransk, halvt engelsk, men 100% Rock’n’Roll!

Laura har lyttet til rock siden fødslen, men det var som teenager, hun besluttede sig for at begynde at spille guitar og afsætte det meste af sin tid til sin nye passion, mens hun fortsatte sine studier. Hun begyndte at tage lektioner som 14-årig, og da motivationen var der, kunne man hurtigt mærke fremskridt. Et par år senere besluttede hun at dele sin dygtighed med hele verden på YouTube, for at samle entusiasternes meninger og stille sig selv nye udfordringer. Laura har nu over 390.000 abonnenter og 90 millioner visninger på sin kanal.

I 2010 mødte hun Mathieu Albiac, der var guitarist. Det var efter denne fusion, at gruppen blev født et par år senere. Deres første album “Hard Blues Shot” (2017) hævede Laura til rang af essentiel rockguitarist/sanger i Frankrig. Dette album solgte 10.000 eksemplarer i Frankrig på få måneder. To år senere, efter hundredvis af koncerter over hele Europa i anerkendte sale og festivaler, vender Laura Cox tilbage med sit andet album “Burning Bright”. “Burning Bright” er indspillet i det legendariske ICP Studios med hendes band og masseret af den store Howie Weinberg (Aerosmith, Oasis, The White Stripes) og giver os 10 rockbomber, der mixer, afhængigt af titlerne, Blues, Classic Rock og Hård Rock. Laura Cox’ enorme talent for at komponere og fortolke eksplosive og hæsblæsende sange fra første lyd.

SE MERE PÅ LAURA COX SOME SIDER