KC/DGM har hermed fornøjelsen at tilbyde

Jens Filser

ORGANIC BLUES PROJECT

KC/DGM FOR BOOKING I SKANDINAVIEN

Jens Filser er en guitarprofessionel veteran, der er hjemme i blues, rock og jazz, på både elektrisk og akustisk guitar

Efter at have studeret jazz på konservatoriet i Arnhem/Holland spillede Filser med kendte Europæiske og Amerikanske repræsentanter for blues- og rockscenen, herunder Layla Zoe, Supercharge, Jeff Healey og Birthcontrol, og optrådte med Brenda Boykin på Montreux Jazz Festival.

Jens Filser har siden været efterspurgt som sidemand, co-producer og livemusiker for Anne Haigis og for Tommy Schneller, hvis seneste cd-produktion for nylig tildelt de tyske pladekritikers kvartalspris.

I 2008 modtog Jens Filser Bluesband den tyske pladekritikerpris for cd’en “Picks and Licks”. Med det tyske rockikon Anne Haigis producerede Jens tre cd’er som guitarist og lyd ingeniør. Dette blev efterfulgt af omfattende ture over en periode på 10 år.

Som guitarist i Tommy Schneller Band var han medvinder af German Blues Challenge. Det TSB-albummet “Backbeat”, hvor Jens også var involveret som sangskriver og co-producer, fik en German Recording Critics Award i 2016.

Nu er bluesguitarvirtuosen Jens Filser tilbage for at præsentere et kraftfuldt nyt band og en tilhørende ny cd: ORGANIC BLUES PROJECT hvor han leger med genren, funky grooves, tætte shuffles og intime ballader.

Sanglisten består for det meste af hans egne kompositioner, leveret i et kraftfuldt orgeltrioformat. Optaget live i studiet, med de fremragende musikere Dirk Schaadt og Mickey Neher, denne produktion fængsler gennem sin inspirerede intensitet. Musikernes passion er tydelig hele vejen igennem, såvel som gennem dens tæt 3D-lyd og autentisk, overbevisende blues-følelse.

Jens Filser (sang/guitar)
Dirk Schaadt (Hammond B3 orgel)
Mickey Neher (sang/trommer)

“Foto af Jørn Kiel”