Keld christensen

Mit navn er Keld Christensen og jeg er ejere af et lille niche concert & booking bureau der promoter udenlandske kvalitets band, som har et ønske om at besøge de Skandinaviske musikscener.  

Jeg har mere end 30 års erfaring i musikbranchen både som udøvende musiker, crew, lystekniker og koncertarrangør for b.la. Big Brother and The Holding Company, Rick Vito, Troels Jensen, Lachy Doley, Popa Chubby, Steve Hill, Tower Of Power, Tommy Schneller Band m.fl.  samt tour-manager for bl.a. Georgia Satellites, Robben Ford, Mats Ronander, Fred Chapellier, Blues Beatels.

KC/DGM Concert & Booking er det ”nye” genstartet bureau, der kan tilbyde og formidle ”Damn Good Music” til Spillesteder, Festivaler, Foreninger og til dit/jeres publikum, til glæde for musikelskere i alle aldre. 

KELD CHRISTENSEN 
Promoter & Booking Agent
 
booking@kcdgm.dk

+45 6070 3433

Johnny munksgaard

Johnny Munksgaard er en “garvet” reklamemand med 35 års erfaring i den Aarhusianske reklamebranche. Igennem tiden har Johnny Munksgaard bl.a. arbejdet med PR & MARKETING for   Åh Abe, Grøn Koncert, Sølund Festival, MGP, Aarhus Musikhus, Paletten Viborg m.fl. Derfor har musikken altid været en stor del af Johnny Munksgaard’s liv, både som gæst, VIP, front-eller backstage.

KC/DGM Concert & Booking har med Johnny Munksgaard  en PR & MARKETING afdeling som er til for at promovere de venues som KC/DGM Concert & Booking artister bliver booket til, samt at stå til rådighed for alle  KC/DGM Concert & Booking artister/kunder, hvis der skulle være brug for assistance til yderlige markedsføring.

JOHNNY MUNKSGAARD
PR & Marketing

pr@kcdgm.dk

KC/DGM Concert & Booking er et niche bureau som promoter, arrangere koncerter og booker 

Alt den erfaring er nu hældt i dette ”nye” bureau, KC/DGM Concert & Booking  der gør at vi er i stand til at levere DAMN GOOD  MUSIC” uanset om der er tale om booking eller du/I skal have assistance til at stable et event på benene. KC/DGM Concert & Booking bruger sit netværk af gode og erfarende mennesker i musikbranchen. For os er det både et arbejde og en livsstil at samarbejde/aftaler skal være i orden og perfekte, så alle er tilfredse.

KC/DGM Concert & Booking niche bureau er specialiseret i at promote korte turnéer for originale udenlandske artister, i samarbejde med europæiske kollegaer. Med det ønsker vi at vise Skandinavien at der er FANTASTISKE artister der ude.

KC/DGM Concert & Booking
 musikalske univers omfatter artister i generen Rock, Blues, Funk og Soul.

KC/DGM Concert & Booking ser frem til et godt samarbejde!