WELCOME TO THE JUNGLE

Det er ikke uden grund, at GUNS N’ ROSES – JAM bliver kaldt Europas bedste Guns N’ Roses coverband. GUNS N’ ROSES – JAM har lyden, looket og attituden. Så stig på nattoget og kom med til fest!

I 2013 blev det danske hyldestband dannet. Guns N’ Roses-Jam består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans. Bandet hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debut albumet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.

Når GUNS N’ ROSES – JAM går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at de virkelig elsker musikken! Guns N’ Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.

Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood! Vi tager dig tilbage til dengang, hvor det hele toppede for de originale stjerner. Til koncerterne kan du altid høre nogle af de udødelige hits, såsom “Welcome To The Jungle”, “Paradise City” og “Sweet Child O’ Mine”.

SE MERE PÅ GUNS N’ ROSES – JAM ’S SOME SIDER