Nu er de her… AeroTrib. Danmarks første og eneste Aerosmith Tribute band

Aerosmith har siden 70erne – op til i dag, leveret de helt store ørehænger og mega superhits, …

Med AeroTrib på plakaten er du sikret et medrivende show og med en passion og kærlighed til rockmusikken, der sjældent ses.

En koncert med de helt store Rock ballader, seje guitar riff, rytmer ingen kan stå stille til og vokal der nagler Steven Tyler, så man tror det løgn, hit som eksempelvis “I don’t wonna miss a thing” “Cryin” og “Crazy”, hvor der ikke er en ”lighter” slukket i hånden på publikum… det skulle da lige være når de to guitarister starter, motorsavene op med “Eat the rich” “Living On The Edge” ”Walk this way” og alle de andre kendte rock klassikere fra Aerosmith.

AeroTrib er professionelle og seriøse musikere, der med kærlighed, passion og stor respekt for Aerosmith repertoiret, udfylder en plads der har stået tom i årevis, der findes ikke noget tilsvarende band i Skandinavien, faktisk nord for alperne. Men nu er de her!!

GÅ IKKE GLIP AF DETTE SHOW!!

UDTALELSER FRA ARRANGØRER

Lørdag aften til SommerFesten 2021 på teltscenen, gik bandet AEROTRIB på. Fra start til slut var der, velkendte hits og store rock ballader. En fantaktisk tur op og ned af Memory Lane. Leveret af passioneret og professionelle musiker, med en spillelyst der virkelig ”kom ud over scenen” fik publikum til baren og scenen. AEROTRIB ramte vores målgruppe spot on.

Vh SommerFesten

Sådan!! AEROTRIB, gav en forrygende koncert helt i top, til Cafe Brejnnings tre År’s fødselsdagsfest. Bandet lød overraskende meget som det originale. Hvilket vores 500 begejstret publikummer også syntes, de skrålede med på alle de kendte hits.

Teltet rockede og øllet flød.

De bedste anbefalinger her fra Cafe Brejning.

SE MERE PÅ AERORTIB’S SOME SIDER